ניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות

nyhvl_mlvnvt_mshby_mzvn_vtyyrvt.jpeg
תאריך: 
ד', 24/02/2021 14:15 עד 15:00
מיקום: 
https://huji.zoom.us/j/82535472286?pwd=MmpDaTdoMXFVS2VQZHRJUmcyeUFhUT09
מרצה: 
פרופ' איל ארט- ראש החוג, גילה שוהם- מנהלנית החוג, ד"ר פדרו זוניגה- רכז הכשרה מעשית
החוג לניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות מכשיר בוגרים למגוון תפקידי ניהול בתעשיית המלונאות, התיירות והמזון. התוכנית מתבססת על שילוב ייחודי בין שלושה תחומים: מנהל עסקים וכלכלה, תיירות ומלונאות, ניהול מזון ותזונה. התכנית כוללת התנסות מעשית כעתודה ניהולית ברשתות המובילות בעסקי התיירות בארץ ובחו"ל. קיימת תכנית משולבת למצטיינים המאפשרת לסיים תואר ראשון בניהול תיירות + תואר שני במנהל עסקים (MBA) תוך ארבע שנים מתחילת הלימודים.