מדעי התזונה

mdy_htzvnh.jpeg
תאריך: 
ד', 24/02/2021 12:00 עד 12:45
מיקום: 
https://huji.zoom.us/j/87869857827?pwd=L1lKeWVjYjJ2TUEzVmMwNFpaWVgrdz09
מרצה: 
פרופ' אפרת מונסונגו-אורנן- ראש החוג למדעי התזונה, גילי גפני- מנהלנית הוראה ותלמידים
מטרתו של בית הספר למדעי התזונה להכשיר דיאטניות קליניות ותזונאיות ולקדם את המחקר בתחום מדעי התזונה. תכנית הלימודים בחוג עוסקת בלימוד בסיסי של תהליכים ביוכימיים, פיזיולוגיים, תאיים ומולקולאריים בתזונה ובאופן יישומם בבני-אדם ובאוכלוסיות. סגל ההוראה של ביה"ס מורכב ממומחים בתחומי התזונה הבסיסית, הניסויית והקלינית. הבוגרים יכולים להמשיך ללימודי תואר שני ודוקטורט.