התכנית לביוטכנולוגיה

כ
ד', 24/02/2021 13:30 עד 14:15
ד"ר מגי לוי- ראש התכנית לביוטכנולוגיה, אורלי טל- מנהלנית הוראה ותלמידים

המטרה העיקרית של תוכנית ההתמחות בביוטכנולוגיה בפקולטה לחקלאות היא להקנות לתלמידים את הבסיס הדרוש לעיסוק בביוטכנולוגיה בתעשייה, בפיתוח המדעי, הניהול והשיווק וכן ללימודים מתקדמים (תואר שני ודוקטורט). תוכנית הלימודים משולבת בלימודי החוגים השונים (מדעי הצמח, אגרואקולוגיה ובריאות הצמח, ביוכימיה ומדעי המזון, מדעי בעלי חיים, כלכלת סביבה וניהול), כך שהתלמידים ירכשו את הידע הבסיסי בתחום הייעודי לחוג הראשי ובנושאים הקשורים לביוטכנולוגיה. שילוב זה מקנה לבוגרים כלים וראייה רחבה של תחום הביוטכנולוגיה ומאפשר החלטה מושכלת על המשך דרכם.

במפגש נציג את לימודי ההתמחות בביוטכנולוגיה המתווספים לחוגי האם השונים. נספר לכם על מגוון מחקרים ביוטכנולוגיים הנעשים בפקולטה ונציין את אפשרויות התעסוקה הפתוחות בפני בוגרי התכנית. ישתתפו במפגש חוקרים וסטודנטים מהתכנית שישמחו לענות על שאלותיכם ולספר מחוויותיהם.