המרכז לחדשנות ויזמות

ASPER- HUJI Innovate
ד', 24/02/2021 13:30 עד 14:15
ד"ר אמנון דקל- מנכ"ל המרכז, איילת כהן- סמנכ"לית המרכז, איתי אשר- מנהל השיווק

בכל אחד ואחת יש רוח יזמית ויכולת ליצור רעיונות חדשים שיכולים לעצב ולשפר את המציאות. רוח זו חשובה היום יותר מתמיד, נוכח התזזיתיות המאפיינת את עולמנו.
מול קצב השינויים, גודלם ואופיים, דרושות חדות מקסימלית, יצירתיות וקבלת החלטות נכונה ומהירה בכל רמה- עסקית, תעסוקתית ואפילו אישית.
בתנאים אלה, אנו רואים ביזמות, יותר מאשר כמקצוע בפני עצמו, אלא כמעין מערכת שרירים הכרחית להישרדות בעולם העבודה בעת הזו.
לכן, ASPER-HUJI innovate מזמינים אתכם, סטודנטים וסטודנטיות, חוקרים וחוקרות, סגל מנהלי ובוגרים ובוגרות האוניברסיטה- להיחשף לידע מעשי, לקבל כלים פרקטיים, לחדד ולהגביר את אותה רוח יזמית, וליצור קשרים עם גורמים מסייעים  מהאוניברסיטה והתעשיה. בדרך זו תגבירו את היכולת לזהות אתגרים ולפעול כדי לפתור אותם, תעשירו את התואר שלכם לאין שיעור, ותצאו מוכנים יותר אל העולם המורכב הממתין מעבר לכותלי האוניברסיטה.