ביה"ס לרוקחות- תוכנית הסבת אקדמאים לרוקחות

בית הספר לרוקחות- תוכנית הסבת אקדמאים לרוקחות
ד', 24/02/2021 14:15 עד 15:00
פרופ' אבי דומב- מנהל בית הספר, פרופ' רמי יקה- יו"ר ועדת הוראה, רינת אסולין- מזכירה לענייני הוראה ותלמידים
תכנית מיוחדת המתקיימת בשעות אחר הצהריים/ערב, המקנה תואר בוגר ברוקחות (B.Sc. Pharm) ורישיון לעסוק ברוקחות לבעלי תואר ראשון במדעים. התכנית מיועדת לבעלי תואר בוגר (B.Sc.) ממוסד אקדמי מוכר בתחומים: כימיה, כימיה תרופתית, מדעי החיים, רפואה, רפואת שיניים, מדעים ביו-רפואיים, מעבדה רפואית, מדעי ים, מדעי התזונה, מדעי המזון, חוגי מדעי החקלאות, מהנדסי פארמה ועוד. התכנית מתבססת על ידע שרכש במהלך בלימודי התואר שסיים המועמד/ת.
הסטודנטים ילמדו לתואר קורסי ליבה שעיקרם מקצועות הרוקחות וקורסי בסיס על פי תוכנית לימודים להסבה. ככלל, הלימודים יתקיימו בבית הספר לרוקחות בירושלים במהלך 5 סמסטרים (כולל סמסטר קיץ בשנה הראשונה) ותקופת התמחות בת 6 חודשים. יתכנו שינויים בימי או שעות הלימוד בתכנית.

הצגת תוכנית ההסבה הייחודית והמוצלחת שנפתחה השנה.