ביוכימיה ומדעי המזון

byvkymyh_vmdy_hmzvn.jpeg
תאריך: 
ד', 24/02/2021 12:45 עד 13:30
מיקום: 
https://huji.zoom.us/j/84154720170?pwd=dzlYbFJXNGFVZGI5MDVMTjI5dVh4Zz09
מרצה: 
פרופ' עידו ברסלבסקי- יו"ר החוג, רווית טלמור- מנהלנית הוראה ותלמידים

תעשיית המזון עוסקת בפיתוח וייצור מוצרי מזון מתוצרת חקלאית. האתגרים העומדים בפני תעשיה זו הם רבים ומגוונים וכוללים התמודדות עם טכנולוגיות יצור חדשניות, פיתוח מתמיד של מוצרים בריאים ובטוחים בעלי תכונות איכות, מראה, טעם וריח מהנים ומושכים, תוך כדי הקפדה על יצור בעלויות נמוכות ושמירה על הסביבה. לתעשייה מתוחכמת כזו יש צורך בטכנולוגים בעלי ידע רחב בתחומים רבים ומגוונים הכוללים מנגנונים מולקולרים במזון, הנדסת מזון ותזונה. תוכנית הלימודים מציעה לימודים מורחבים בביוכימיה ובטכנולוגיה של מזון, בשילוב אספקטים תזונתיים, כך שהבוגרים יכולים להשתלב בתעשיית המזון והביוטכנולוגיה כטכנולוגים של מזון, או להמשיך בלימודים מתקדמים בתחומי מדעי החיים, ביוכימיה ועוד. מרצי החוג כוללים חוקרים ומומחים מובילים בתחומים אלו.

בין השעות 16:30-17:30 יתקיים פאנל עם בוגרי החוג, המספרים על השתלבותם בתעשייה.
לרישום לפאנל- לחצו כאן