ביהס לסיעוד: הדסה, שמיר (אסף הרופא) וקפלן

סיעוד
ד', 24/02/2021 13:30 עד 14:45
פירוט המרצים לפי בתי הספר בתיאור מטה

לחוג לסיעוד יש שלושה בתי ספר ״הדסה״, ״אסף הרופא״ ו״קפלן״.

בית ספר לסיעוד הדסה-
החוג לסיעוד מזמין אתכם ללמוד מקצוע עם נשמה שנוגע בחיים באמת. תכנית לימודים מרתקת עם מיטב אנשי המקצוע שלנו, מקצועיים ומעולים בתחומם, בבית הספר עם 100 שנות הצלחה. השילוב בין קמפוס הפקולטה לרפואה ומרכז רפואי בינלאומי הדסה, מבטיחים לך לרכוש את המקצוע המרתק והמרגש מכולם, במקום הטוב ביותר.

בחוג נלמדים שלושה תארים: תואר בוגר בסיעוד (B.S.N); מוסמך בסיעוד קליני מתקדם (M.S.N) ותואר דוקטורט בסיעוד (Ph.D).
מרצים:  תמר שושן -סגנית מנהלת בית הספר, עירית סורק- רכזת בכירה, ד"ר מיכל ליברגל ראש החוג

בית ספר לסיעוד שמיר (אסף הרופא)-
לימודי הסיעוד משלבים קבלת תואר מקצוע ולימודים אקדמאיים.

מרצים:  דר' אפרת דנינו - מנהל בית הספר,  גב' רגינה ברגרט- ס. מנהלת ואחראית על המסלול האקדמי,  מר משה שאולי - ראש פורום פירסום ושיווק.

בית הספר לסיעוד קפלן-
בקמפוס ״קפלן״ מתקיימים לימודים עיונים וקליניים במרכז הרפואי המסונף לאוניבריסטה העברית, ותחת קורת הגג של שירותי בריאות ״כללית״, ארגון הבריאות הגדול בישראל. ב״קפלן״ אנו משלבים לימודים ברמה גבוהה עם יחס אישי ומחבק לכל סטודנט.

בקפלן מתקיימת תכנית לימודים ייחודית עבור חובשים צבאיים הנמשכת 3 שנים. תכנית ייחודית לשילוב בוגרים בקפלן ובכללית כולל ליווי גיוס ושימור בוגרים. תכנית ייחודת לליווי מחקר עבור בוגרי ביה"ס העובדים במרכז הרפואי קפלן.
מרצים:  גב' רונית פוגל- רכזת סטודנטים,  מר יורם נבו- סגן מנהלת בית הספר,  ד"ר הילה תם- מנהלת בית הספר.